ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Καθαρισμός σαλονιών

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα τον πλήρη καθαρισμό σαλονιών εξασφαλίζοντας απόλυτα καθαρό και στεγνό αποτέλεσμα χωρίς κατάλοιπα από απορρυπαντικά και σαπούνια ακόμη και από παλαιότερους καθαρισμούς, άμεσα.

Το σαλόνι είναι το πιο πολυχρησιμοποιημένο έπιπλο στο σπίτι μας, είτε από εμάς, είτε από τους καλεσμένους που μας επισκέπτονται, με συνέπεια τη φθορά και την εμφάνιση ανεπιθύμητων μικροοργανισμών.

Εφαρμόζουμε βιολογικές τεχνολογίες, για την αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από ρυπογόνα μικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, μύκητες, προσφέροντας σας τέλεια αποτελέσματα.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται ενώπιον σας από έμπειρο προσωπικό, όπου με τον νέας γενιάς εξοπλισμό πλύσης – απόπλυσης που διαθέτουμε, καθαρίζουν το σαλόνι σας σε βάθος εξαφανίζοντας όλους τους λεκέδες, τις οσμές και τα μικρόβιο που έχουν συσσωρευτεί.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, αναβαθμίζει τις Bio-εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ Απολυμαντικό, Sera Απολυμαντικό. «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση».

Τέλος, η Royal Clean σάς προσφέρει εύκολα και άμεσα τη δυνατότητα αδιαβροχοποίησης όλων των υφασμάτων σας (σαλονιών, στρωμάτων, μοκετών).

PHOTO GALLERY

Οι δουλειές μας

Οι Προσφορές μας

N

Καθαρισμός σαλονιού 5 θέσεων από 180€ ΜΟΝΟ 120€ (+ Φ.Π.Α.)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This