ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Καθαρισμοί στρωμάτων ξενοδοχείων

Εξειδικευμένες Επαγγελματικές Bio-εφαρμογές καθαρισμού

Bio-Εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτωνΕφαρμόζουμε Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων με απορρύπανση, αναζωογόνηση και εξυγίανση, για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από ‘‘ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες”, βακτηρίδια, μύκητες κ.λπ., χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Στο ΦΕΚ 10Β 2015 Αριθμ. 216 Παράρτημα «Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων», στο 4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή) αλλά και 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση ΠΡ: (Προαιρετικό βαθμολογούμενο κριτήριο) με 100 Μόρια.

Οι Βεβαιωμένες Bio-εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων σε ετήσια βάση, πρέπει να γίνονται από άτομα με πιστοποιημένη επαγγελματική κατάρτιση, αλλά και τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για τις εξειδικευμένες μεθόδους απορρύπανσης, αναζωογόνησης και εξυγίανσης.

“Καθαρά & υγιεινά στρώματα”

Η Royal Clean εξυπηρετεί ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα με επαγγελματισμό και αξιοποιώντας εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού και οικολογικά σκευάσματα που εγγυώνται αποτελέσματα άριστα & με διάρκεια.

Στον απαιτητικό τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων η εταιρεία μας εφαρμόζει τον οικολογικό βιοκαθαρισμό των στρωμάτων του ξενοδοχείου σας, με πιστοποίηση εφαρμογής, και σε εμάς θα βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχόμενων υπηρεσιών για αποτελεσματικούς καθαρισμούς στρωμάτων ξενοδοχείων, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και εσείς τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων.

‘‘Ο σεβασμός στις ανάγκες του επισκέπτη, μαζί με την παροχή ενσωματωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας
στους τομείς της εσωτερικής περιβαλλοντικής
διαχείρισης του υπνοδωματίου, αναδεικνύουν την Βεβαιωμένη
Bio-απορρύπανση των στρωμάτων μαζί με την Εξυγίανση,
ως τα απαραίτητα στοιχεία Υγειονομικής
και Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας για κάθε
χώρο φιλοξενίας ’’

Η διαδικασία διενεργείται από εφαρμοστές με Βεβαιωμένη κατάρτιση και επιβλέπεται από άτομα με Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων από την TÜV AUSTRIA Hellas.

“Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων.

Οι Παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών μέσα από το πρόγραμμα The Green Purification Group (TGPG), απαιτούν την χρησιμοποίηση του κατοχυρωμένου συστήματος ‘‘περιβαλλοντολογικής απολύμανσης κατά όγκο Bio-Εξυγίανσης’’. Πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και τον χαρακτηρισμό της, ως Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ, θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο‘’.

Λεκιάστηκε μην το πετάτε ….κάντε το σαν καινούργιο

Πλύσιμο στρωμάτων ξενοδοχείων

Πλύσιμο στρωμάτων ξενοδοχείωνΜετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού σας εξασφαλίζουμε την ασφαλή εφαρμογή της ενδεικνυόμενης μεθόδου με το «ανέγγιχτο πλύσιμο», ώστε να αφαιρεθούν επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και «μούχλα», προσφέροντας σας μία φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

Η αξιόπιστη εφαρμογή με Πρωτοποριακή μέθοδο Bio-Disinfection, προσφέρει μικροβιολογική βακτηριακή απολύμανση, αναβαθμίζοντας τις Bio-εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων, 2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό. «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση».

Καλύπτει το Κριτήριο 4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

Πλύσιμο μοκετών

Στις δε μοκέτες και χαλιά, μετά τις εξειδικευμένες Bio-εφαρμογές καθαρισμού των μοκετών, σας εξασφαλίζουμε την εφαρμογή της ενδεικνυόμενης μεθόδου πλυσίματος, χωρίς κιτρινίλες, καθαριστικά υπολείμματα, υγρασία μούχλας που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές, για μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής και βακτηριακής απολύμανσης ,αναβαθμίζει τις Bio-εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ Απολυμαντικό, Sera Απολυμαντικό «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση».

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δάπεδα με κοκοφοίνικα ή σίζαλΠλύσιμο μοκετών, σε εσωτερικούς χώρους, εξαιρετικά ανθεκτικά φυσικά προϊόντα, με τις φυσικές τους ίνες να είναι φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς ρυθμίζουν και την ατμοσφαιρική υγρασία του εσωτερικού χώρου, εγγυώνται την φυσική αίσθηση ενός περιβάλλοντος για υγιεινές συνθήκες διαβίωσης.

Λόγω των φυσικών υγροσκοπικών ιδιοτήτων τους, εκτός από την σωστή τοποθέτηση πρέπει να εξασφαλίσουμε, την σωστή φροντίδα σε τακτά χρονικά διαστήματα, για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων σκόνης, αλλά και μείωση από “ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες ”, βακτηρίδια, μύκητες, τρίχες, περιττό χνούδι, άμμο κλπ. χωρίς να ξεχνάμε την επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους.

Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά για το ξενοδοχείο σας!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This