Καλέστε Δωρεάν

Εγγυημένη Ποιότητα, Οικονομία & Εξυπηρέτηση!

Καθαρισμοί Στρωμάτων Ξενοδοχείων


Εφαρμόζουμε Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων με απορρύπανση, αναζωογόνηση και εξυγίανση, για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από ‘‘ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες ”, βακτηρίδια, μύκητες κλπ., χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

 Καλύπτει το Κριτήριο 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση σε Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή) 


Στο  ΦΕΚ 10Β 2015
 Αριθμ. 216 Παράρτημα  «Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων», στο 4.1Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή) αλλά και 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση ΠΡ: (Προαιρετικό βαθμολογούμενο κριτήριο) με 100 Μόρια. 

Οι Βεβαιωμένες Bio-εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων σε ετήσια βάση, πρέπει να γίνονται από άτομα με πιστοποιημένη επαγγελματική κατάρτιση , αλλά και  τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για τις εξειδικευμένες μεθόδους απορρύπανσης, αναζωογόνησης και εξυγίανσης.

“Καθαρά & υγιεινά στρώματα”.

Η Royal Clean εξυπηρετεί ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα με επαγγελματισμό και αξιοποιώντας εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού και οικολογικά σκευάσματα που εγγυώνται αποτελέσματα άριστα & με διάρκεια.

Στον απαιτητικό τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων η εταιρεία μας εφαρμόζει τον οικολογικό βιοκαθαρισμό των στρωμάτων του ξενοδοχείου σας, με πιστοποίηση εφαρμογής, και σε εμάς θα βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχόμενων υπηρεσιών για αποτελεσματικούς καθαρισμούς στρωμάτων ξενοδοχείων, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και εσείς τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων.

 ‘‘Ο σεβασμός στις ανάγκες του επισκέπτη, μαζί με την παροχή ενσωματωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους τομείς της εσωτερικής περιβαλλοντικής διαχείρισης του υπνοδωματίου, αναδεικνύουν την Βεβαιωμένη Bio-απορρύπανση των στρωμάτων μαζί με την Εξυγίανση, ως τα απαραίτητα στοιχεία Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας για κάθε χώρο φιλοξενίας ’’

Η διαδικασία διενεργείται από εφαρμοστές με Βεβαιωμένη κατάρτιση και επιβλέπεται από άτομα με Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων.

Λεκιάστηκε μην το πετάτε… κάντε το σαν καινούργιο.

Πλύσιμο στρωμάτων ξενοδοχείων

Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού σας εξασφαλίζουμε την ασφαλή εφαρμογή της ενδεικνυόμενης μεθόδου με το «ανέγγιχτο πλύσιμο», ώστε να αφαιρεθούν επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και «μούχλα», προσφέροντας σας μία φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

Η αξιόπιστη εφαρμογή με Πρωτοποριακή μέθοδο Bio-Disinfection, προσφέρει μικροβιολογική βακτηριακή απολύμανση,  αναβαθμίζοντας τις Bio-εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων, 2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση »

 Καλύπτει το Κριτήριο 4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

Επικοινωνήστε με τη Royal Clean για περισσότερες πληροφορίες!