Καλέστε Δωρεάν

Εγγυημένη Ποιότητα, Οικονομία & Εξυπηρέτηση!

Καθαρισμός Σαλονιών από την εταιρεία Royal Clean στη Νέα Σμύρνη

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα τον πλήρη καθαρισμό σαλονιών εξασφαλίζοντας απόλυτα καθαρό και στεγνό αποτέλεσμα χωρίς κατάλοιπα από απορρυπαντικά και σαπούνια ακόμη και από παλαιότερους καθαρισμούς, άμεσα.

Το σαλόνι είναι το πιο πολυχρησιμοποιημένο έπιπλο στο σπίτι μας, είτε από εμάς, είτε από τους καλεσμένους που μας επισκέπτονται, με συνέπεια τη φθορά και την εμφάνιση ανεπιθύμητων μικροοργανισμών.

Εφαρμόζουμε βιολογικές τεχνολογίες, για την αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από ρυπογόνα μικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, μύκητες, προσφέροντας σας τέλεια αποτελέσματα.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται ενώπιον σας από έμπειρο προσωπικό, όπου με τον νέας γενιάς εξοπλισμό πλύσης – απόπλυσης που διαθέτουμε, καθαρίζουν το σαλόνι σας σε βάθος εξαφανίζοντας όλους τους λεκέδες, τις οσμές και τα μικρόβιο που έχουν συσσωρευτεί.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης ,αναβαθμίζει τις Bio-εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ Απολυμαντικό, Sera Απολυμαντικό. «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Καθαρισμός σαλονιού 5 θέσεων
 από 180€ μόνο 90€ (+ΦΠΑ)Η αδιαβροχοποίηση είναι μία εφαρμογή που προστατεύει τα υφάσματα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, από τους ρύπους και τη σκόνη καθώς και από λεκέδες υγρών στοιχείων.
Παράλληλα, εμποδίζει τη δημιουργία μούχλας και το ξεθώριασμα των χρωμάτων, δίνοντας τη δυνατότητα, της μεγαλύτερης αντοχής στη φθορά που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου.

Η Royal Clean αναλαμβάνει εύκολα και άμεσα την αδιαβροχοποίηση, με σύγχρονες μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, που σας παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.